Procés de modernització de planta baixa
Facebook
Twitter
0 Comentaris | Publicat per silvia el 22/12/2014 17:43

Procés de modernització de planta baixa.

DEMANDA CLIENT: ACTUALITZAR PLANTA BAIXA ACONSEGUINT UNIR EL MOBILIARI EXISTENT AMB UN ESTIL MODERN

Es proposa la substitució del paviment i portes  amb colors clars per augmentar lluminositat a tota la planta. A la zona principal es recomana canviar les cortines del menjador i unificar el nivell de la sala d'estar. Per altra banda s'aconsella substituir els tancament d'alumini ja que l'habitatge no disposa de calefacció, d'aquesta manera es podria mantenir millor el confort a l'interior. Finalment es realitzarà el pintat de tota la planta baixa, canviant principalment el color del rebedor i el nucli de l'escala aconseguint un espai més uniforme.

IMATGES DE L'ESTAT ACTUAL

PROCÉS DE LA REFORMA

S'inicia la reforma de l'habitatge amb la substitució de l'alumini, amb l'extracció dels sòcols, les portes i els marcs, seguint per el reomplert del desnivell de la sala d'estar. 

Després es col·loca el foam i el parquet. S'aconsella la direcció del parquet en el sentit llarg de la casa, ja que d'aquesta manera visualment dóna l'aparença de més amplitud. Per altra banda en realitzar-ho en el sentit llarg s'han de tenir en compte les juntes de dilatació, col·locant un element a un pas de porta que serveix de junta.

En aquest cas hem tingut especial atenció a la zona del desnivell, ja que s'havia d'anar trencant la junta en tota la línia per tal d'evitar que amb el temps es notés la posició de la mateixa.

Posteriorment hem col·locat les portes, marcs i manetes.

 

IMATGES ABANS DE REALITZAR EL PINTAT.

En aquest punt s'han realitzat gran part dels treballs, incloent la substitució de l'alumini i la cortina de la sala d'estar. Només queda pendent la pintura.

 

 

 

 0 Comentaris

Deixa un comentari